top of page

ÜDV NÁLUNK

DJI_0114.jpg

Sokan vagyunk sokfélék.

Ennél a mondásnál, főként napjainkban, nincs igazabb! Van például, aki a grillezést szereti, van aki a lovaglást, az íjászatot, van aki az extrémebb tevékenységek szerelmese, de olyan is, aki legszívesebben egész nap csak horgászna, netán a lombok között pihenne.

A Kalonda Escape-nél a sokszínűségen van a hangsúly, így a család vagy baráti társaság minden egyes tagja garantáltan megtalálja a számára tökéletes időtöltést.

 

Töltsetek el nálunk néhány felejthetetlen napot, és élvezzétek ki a számos szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget!

Osztálykirándulás
Osztálykirándulás

Megjutalmaznád diákjaidat a kiváló teljesítményükért, vagy egészen egyszerűen segítenél nekik a sok kemény tanulás után leengedni a gőzt?

 

Nem kell tovább keresned. A Kalonda Escape kiváló táborozóhely, ahol szállással, étkezéssel és megannyi érdekes programmal várjuk a diákokat: kalandpark, lovas programok, célba lövés íjjal és airsoft fegyverekkel, és sok más érdekes tevékenység.

Lovas Udvar
Lófő Lovas Udvar

A lovaglás nem való mindenkinek.

Vagy mégis?

Nem számít, hogy úgy lovagolsz, mint a hajdani huszárok, vagy még sosem ültél lóháton, a Kalonda Escape területén működő Lófő Lovasudvarnál kicsik és nagyok, haladók és kezdők egyaránt élvezhetik a lovaglás örömét.

 

Hozd magaddal legalább két barátod, gyereked, családtagod, és csapjatok a lovak közé! Legyen szó egyórás tevékenységről, lovastúráról, vagy éppen egyhetes lovastáborról, nálunk mindenkinek a felhőtlen jókedv és felejthetetlen élmények lesznek az útitársai.

Kalandpark
Kalandpark

Néha fára tudnál mászni a gyerekektől? A Kalonda Escape-nél ezt megteheted! Kalandparkunkban minden adott ahhoz, hogy egy nehéz hét után kikapcsolódj. Sőt, nálunk a kicsik is szórakozva szabadulhatnak meg az energiafölöslegtől, biztonságos körülmények között.

 

Nevetés, öröm, aktív szórakozás. Ha egy mozgásban, adrenalinban és sok-sok közös emlékben gazdag élményre vágysz a gyerekekkel, családdal vagy a barátokkal, akkor gyertek el hozzánk, és pörögjetek fel akadály- és tiroli pályáinkon.

Kulcsosház