top of page

BINE AI VENIT

DJI_0114.jpg
Suntem mulți și cu toții diferiți.
Nu există o vorbă mai adevărată ca aceasta, mai ales în prezent! De exemplu, sunt cei cărora le plac grătarele, cei pasionați de echitație, de tirul cu arcul, de activitățile mai extreme și chiar și cei care preferă să-și petreacă ziua la pescuit sau să se relaxeze în frunziș.
La Kalonda Escape, ne concentrăm pe diversitate, astfel încât fiecare membru al familiei sau al grupului de prieteni va găsi cu siguranță activitatea preferată.
Petreceți câteva zile de neuitat la noi, și bucurați-vă de multitudinea de oportunități de distracție și de recreere!
Osztálykirándulás

Excursie școlară

Dorești să-ți recompensezi elevii pentru performanța lor excelentă, sau pur și simplu vrei să-i ajuți să se relaxeze după orele-n șir de învățat?

Căutarea ta a luat sfârșit. Kalonda Escape este o locație excelentă pentru tabere, unde așteptăm elevii cu cazare, mese și multe programe interesante: parc de aventuri, programe de echitație, tir cu arcul și cu arme airsoft, și multe alte activități palpitante.

Lovas Udvar

Curtea cu Cai „Lófő”

Călăritul nu este pentru toată lumea.

Oare?

Nu contează dacă știi să călărești ca husarii de adineauri, sau nici nu știi pe care parte se urcă pe cal, la Curtea cu Cai „Lófő” de pe teritoriul Kalonda Escape, atât cei mici, cât și cei mari, atât cei experimentați, cât și începătorii pot avea parte de experiența fericită a călăritului.

Adu cu tine cel puțin doi prieteni, copii, membrii de familie și dați-i bice! Indiferent că vorbim de o activitate de o oră, o tură de călărie sau chiar o tabără de echitație de o săptămână, la noi cu toții vă veți simți excelent, iar tovarășii de călătorie vă vor fi distracția și experiențele de neuitat.

Kalandpark

Parc de Aventuri

Îți vine să te urci pe copaci din cauza copiilor? Ei bine, poți face exact asta la Kalonda Escape? Parcul nostru de aventuri are tot ce-ți trebuie pentru a te relaxa după o săptămână grea. Mai mult, la noi chiar și cei mici pot scăpa de surplusul de energie într-un mod distractiv, în condiții de siguranță.

Râsete, bucurie și distracție activă. Dacă ești în căutarea unei experiențe pline de mișcare, adrenalină și multe experiențe împreună cu copiii, familia sau prietenii, atunci haideți la noi și puneți-vă la încercare pe traseele de obstacole și tirolienele noastre!.

Caső la cheie